Lainanhakuohjeet

Lainanhakuprosessimme on suunniteltu nopeaksi ja luotettavaksi ja alustavan luottopäätöksen saat heti!

1. Valitse etusivulta tarvitsemasi lainasumma. 

2. Klikkaa ”Hae lainaa” ja pääset eteenpäin itse hakemukseen, jossa tarvittaessa tarkennat lainasummaa ja valitset itsellesi sopivan laina-ajan pituuden.

3. Valitse sopiva eräpäivä, esim. palkkapäiväsi.

4. Mikäli haluat säästää laskutuksen osalta 3,95€ kuukaudessa, älä rastita postilaskutusta. Tällöin saat kätevästi sähköpostilaskun ja ensimmäisen laskun maksun yhteydessä voit halutessasi siirtyä nettipankissasi e-laskutukseen.

5. Täytä Henkilö- ja yhteystiedot

6. Täytä Asuminen ja Koulutus

7. Täytä Tulot ja Menot ja rastita omistamasi luottokortit

 

8. Lisää pankkitilisi IBAN-muodossa

9. Rastita Luvat ja hyväksynnät

10. Hakemus lähtee käsittelyyn painaessasi viimeisenä "Kyllä" ja seuraava vaihe on pakollinen Online tunnistautuminen. Tämän jälkeen hakemus on siirtynyt Surimo Finance Oy:lle, olet saanut alustavan lainatarjouksen luettavaksesi ja käsittelyprosessi alkaa välittömästi! Tässä vaiheessa enää harvemmin hylkäämme lainahakemuksen, mutta tietyissä tapauksissa saatamme pistokoeperiaatteella pyytää sinulta kopion viimeisimmästä palkkanauhastasi tai eläkepäätöksestä ja/tai kopion veroilmoituksen erittelyosasta.

11. Rahojen siirto alkaa hakuprosessin loputtua välittömästi. Rahat ovat tililläsi viimeistään seuraavana päivänä – usein jo samana!