Surimo Kertaluotto

Surimo Kertaluotto on nopea ja vaivaton lainavaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten asunnon remontoinnista, etelänmatkasta tai vaikkapa auton ostosta, Surimo tarjoaa lainaa aina 4000€ asti. Lainan hakeminen on helppoa ja lainankäsittelyvaihe toimii nopeasti ja luotto on vakuudeton.

Lainankäsittely alkaa heti vastaanotettuamme hakemuksen ja pikasiirrolla rahat siirtyvät tilille muutaman minuutin kuluttua lainakäsittelyn jälkeen.

Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat. Tilinhoitomaksua ei ole, lainat ovat tasalyhenteisiä ja takaisinmaksuajat ovat 24 tai 36kk. Voit maksaa lainan takaisin ilman lisäkuluja kokonaisuudessaan tai isommissa erissä, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Lainasopimukseen kuuluu enintään 6 kpl maksuvapaita kuukausia ja niitä voit pitää kahdesti vuodessa. Päätät itse milloin ne pidät, mutta maksuvapaan pitämisestä on ilmoitettava asiakaspalveluun viimeistään 15 päivää ennen sovittua eräpäivää, jotta ehdimme sen kirjaamaan ennen laskun muodostumista. Maksuvapaan pitämisestä peritään hinnaston mukainen käsittelykulu (10€).

Sinulla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa lainan nostosta.

 

 

 

Hae Kertaluottoa >

 

 

Oma Online palvelu

Surimo Finance asiakkaana saat käyttöösi oman Online-palvelun, josta voit seurata lainasi lyhennystapahtumia tai hakea lainankorotusta.

 

Kirjaudu Onlineen >