Surimo Kertaluotto

Surimo Kertaluotto on nopea ja vaivaton lainavaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten asunnon remontoinnista, etelänmatkasta tai vaikkapa auton ostosta, Surimo tarjoaa lainaa aina 4000€ asti. Lainan hakeminen on helppoa ja lainankäsittelyvaihe toimii nopeasti ja luotto on vakuudeton.

Lainankäsittely alkaa heti vastaanotettuamme hakemuksen ja pikasiirrolla rahat siirtyvät tilille muutaman minuutin kuluttua lainakäsittelyn jälkeen.

Lainaehdot ovat selkeät ja joustavat. Tilinhoitomaksua ei ole, lainat ovat tasalyhenteisiä ja takaisinmaksuajat ovat 24 tai 36kk. Voit maksaa lainan takaisin ilman lisäkuluja kokonaisuudessaan tai isommissa erissä, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Lainasopimukseen kuuluu 6 kpl maksuvapaita kuukausia. Päätät itse milloin ne pidät, mutta maksuvapaan pitämisestä on ilmoitettava asiakaspalveluun viimeistään 15 päivää ennen sovittua eräpäivää, jotta ehdimme sen kirjaamaan ennen laskun muodostumista. Maksuvapaan pitämisestä peritään hinnaston mukainen käsittelykulu (10€).

Sinulla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa lainan nostosta.

 

 

 

Hae Kertaluottoa >

 

 

Oma Online palvelu

Surimo Finance asiakkaana saat käyttöösi oman Online-palvelun, josta voit seurata lainasi lyhennystapahtumia tai hakea luottorajaasi korotuksia, mikäli lainasi on Surimo Joustoluotto. Kertaluotot ovat tasalyhenteisiä ja niihin ei pääsääntöisesti myönnetä lainankorotuksia.

Ennen kaikkea Online-palvelu on paikka, jossa hallinnoit omaa Surimo Joustoluottotiliäsi ja teet lisänostoja aina kun sinulla on avointa nostettavaa saldoa, mikäli lisänostolle on tarve. Jos sinulla ei ole lisänostettavaa tarpeeksi, lähetä meille luottorajan korotuspyyntö ja käsittelemme sen mitä pikemmin! Luottorajan korotus ei maksa mitään, mutta teemme Online luottotarkastuksen ja varmistamme maksukykysi suuremmalle luottorajalle.

Kirjaudu Onlineen >